Skip to main content

SPARBANKEN ALINGSÅS SOMMARPROFFS


Vår fotbollsskola omfattar alla mellan 8 och 15 år. En aktivitet som årligen lockar uppemot 100 ungdomar att under några dagar på sommarlovet få känna sig som "proffs" på Byvallen.

En dag som bedrivs helt av idella ledare, föräldrar och funktionärer i föreningen. Det serveras flertalet mål med mat, annordnas lekar och en riktigt rolig avslutning sista dagen!

Välkomna till Sparbanken Alingsås Sommarproffs helgen 17-18:e juni på Byvallen. Det blir ett två dagars dagläger fyllt med fotboll, lekar, kompisar samt att fotbollsjonglören kommer på besök och har en show tillsammans med oss.

I deltagaravgiften som är 800kr/barn ingår ett set med shorts, t-shirt, sockar där även två dagars aktiviteter ingår med mellanmål och lunch båda dagarna samt middag lördag eftermiddag/kväll. Det finns möjlighet att köpa fler saker i klubbshopen om man så önskar.

Sista anmälningsdag är den 1:e juni och anmälan görs via länk i bifogad inbjudan. Betalning sker direkt i klubbshopen.

Efteranmälan kan göras t o m 11:e juni men då kostar det 1000kr/barn och det är inte säkert att kläderna hinner komma till eventet.

Om ni vill sponsra/har giveaways till spelare/ledare/ volontärer från företaget ni jobbar på så hör av er till ann-charlott@hif.nu.

Då det brukar komma många barn så har vi stort behov av ledare och volontärer och anmälan sker i samma bifogade inbjudan som barnens - bara att gå vidare till nästa avsnitt.

Har ni frågor kring anmälan eller andra funderingar kring Sommarproffsen så prata med er lagledare alternativt maila era frågor till ann-charlott@hif.nu.

Välkomna!

Kontaktuppgifter

kansli@hif.nu