Skip to main content

SPONSRING

Vi syns på Byvallen

Bli en viktig partner till Hemsjö IF

Hemsjö IF är en mycket livaktig förening i kommunens utkanter. Vår verksamhet – inte minst på ungdomssidan – blomstrat som aldrig förr. Vi är inte ute efter de stora segrarna utan vill vara den lilla föreningen med ”det stora hjärtat”. En förening med plats för alla som är intresserade av idrott – oavsett kön, ålder, etnicitet. Religion, sexuell läggning eller fysiska och psykiska förutsättningar.

Vår verksamhet skall präglas av idealism, glädje, gemenskap och utveckling – såväl sportslig som social. Fair play är något vi ska tänka på i alla lägen. I Hemsjö IF tar vi alla ansvar och vi säger alltid HEJ! Till varandra och till våra medmänniskor.

Under 2018 fyllde vår förening 85 år! Och vi vill fortsätta med firandet även under 2019 ihop med dig som partner. Bland annat skulle vi väldigt gärna ge oss alla en present i form av en ombyggnad av vårt gamla klubbhus, för att öka trivseln på Byvallen som den naturliga mötesplats den onekligen är.

Just därför vänder vi oss till dig och ditt företag med en förhoppning om att ni vill bidra till vår verksamhet som bedrivs helt på ideell basis. Och som hjälp på vägen ger vi dig här:

 1. En genuin föreningsidé
 2. Allt bygger på ideellt arbete
 3. Här råder total jämlikhet
 4. Vi gillar bandy
 5. Vi månar om våra äldre
 6. En välskött anläggning
 7. Regnbågsflaggan vajar på Byvallen
 8. En mängd trevliga arrangemang
 9. Årets landsbygdsförening
 10. En stödfond som hjälp
 11. En näridrottsplats för alla

.... och behöver du fler skäl till varför just du och ditt företag borde stötta Hemsjö IF med en slant så tveka inte att kontakta oss för en träff på Byvallen så berättar vi mer om vår verksamhet. Nedan hittar du några olika ”paket” att välja mellan. På återhörande!

Byvallen Diamant 10.000:-

Samma innehåll som Byvallen Guld nedan och där minst 2.500 kronor öronmärks till Hemsjö IFs årliga Julbasar som lockar mängder av besökare. På basaren finns egentligen inga begränsningar för egen exponering och upplägget för detta diskuteras fram i samförstånd.

Byvallen Guld 8.500:-

 • Plakett på sponsortavla
 • Logotyp på hemsidan
 • Medverkan vid sponsorträff under året
 • Fritt inträde till samtliga matcher på Byvallen inkl. kaffe och kaka
 • Möjlighet till uppsättning av sponsorbanderoll runt planen
 • Möjlighet till exponering vid föreningens fotbollsavslutning
 • Tillgång till föreningens medlemsregister för eventuellt utskick

Byvallen Silver 5.000:-

 • Plakett på sponsortavla
 • Logotyp på hemsidan
 • Medverkan vid sponsorträff under året
 • Fritt inträde till samtliga matcher på Byvallen

Byvallen Brons 3.000:-

 • Plakett på sponsortavla

Byvallen Basar

Frivilligt belopp. Insatsen används för inköp till Hemsjö IFs årliga Julbasar som lockar mängder av besökare. Exponeringen styrs efter insats och önskemål i samband med basaren.

Med hopp om gott samarbete. Vi syns på Byvallen!

Kontaktuppgifter

Patrik Gustavsson
070-653 86 74
patrik.gustavsson@pg-markis.se