Hoppa till huvudinnehåll
HIF Herr

Träningsmatch: Östadkulle 1 Hemsjö 2

För det första så är detta ett av seriens favorittippade lag, så vi visste att motståndet skulle bli väldigt tufft.

Vi började matchen väldigt bra samt genomför i stort sett det vi pratat om innan matchen.

Lyckas göra ett noll genom en härlig kämpar insats från Haris som sliter sig loss och gör bort sina motståndare, för att sen snyggt placera bollen i bortre gaveln. Sen senare en stund in i matchen får Östadkulle en straff och kvitterar till 1-1.

Östadkulle tar sen över matchen mer och mer men med fokus och ett jädra härligt försvarsarbete går vi till halvtidsvila 1-1.

Pratar ihop oss i halvlek om hur viktigt det är att ligga tätt på motståndarna då dom är ett väldigt spelskicklig lag, framför allt i kortpassningsspelet.

Andra halvlek och vi går ut precis som i första med en jädra go inställning, där vi går upp tätare på dom samt ser till att inte ge dom samma ytor.

Taktiken ger resultat då vi är med på deras spelsätt samt erövrar bollen och Anton "vesslan" löper sig fri,och motståndarna lyckas inte få tag på honom! 2-1 till Hemsjö och killarna får utdelning för slitet alla genomfört på plan.

Östadkulle jagar kvittering men våran backlinje samt målvakt gör en kanoninsats och läser utan större bekymmer deras instick samt långbollar.

Matchen slut och Hemsjö kliver av Lenavallen som värdiga vinnare.

Inloggningar