Hoppa till huvudinnehåll
SVFF

Coronavirus riktlinjer - 6 augusti

Hemsjö IF gällande coronapandemin. Alla våra lag bedriver sin verksamhet som planerat så länge vi får detta.

I dessa speciella tider tycker Hemsjö IF att det är extra viktigt att vi i den mån vi får och kan låter barnen och våra resterande medlemmar få ha skoj, röra på sig och fortsätta med sin vardagsmotion. Vår pension och boulegrupp har för tillfället lagt ner sin verksamhet. (Nu är vår nya bouleplan anlagd vilket kan ändra detta beslut)

Ingen kioskverksamhet kommer bedrivas på match och detta gäller året ut. Byvallens dag 2020 är inställd och vi samtalar med ledare för respektive lag att sprida ut och flytta matcher planerade denna dag.

Nedan följda anpassningen vidtar vi i Hemsjö IF för att kunna bedriva vår verksamhet: 

  • Alla spelare i den mån det går byter om hemma, före och efter träning samt match.
  • Klubbhuset är stängd, förutom för ledare som behöver hämta material. (För prövning av kläder sker detta i samråd med ert lags tränare och med restriktionen att enbart 3 personer vistas samtidigt i samlingssalen)
  • Använd inte varandras vattenflaskor! Namna er flaska.
  • Stanna hemma vid minsta förkylningssymtom, samt om du är i riskgrupp.
  • Om du varit sjuk, stanna hemma frisk (utan symptom), i *minst 48 timmar* innan du börjar träna igen.
  • Du som lämnar ditt barn på träning - ta gärna en promenad runt sjön och närliggande skogsområde under tiden. Vi vill inte ha någon publik på varken träning eller match! (Undantag de minsta lagen. MAX 1 förälder per spelare. Här ser ni föräldrar till att hålla avstånd och följa de riktlinjer som finns)
  • Vi ber föräldrar i samråd med ledare att samordna med körning med så få bilar som möjligt till och från träning/match. Detta för att minska antal personer som kommer till vår anläggning samt motståndares anläggning.
  • Såklart fortsätter vi att hälsa på varandra men vi tar inte i hand. Gäller spelare, ledare, domare och föräldrar!

From 14 Juni tillåts det för alla våra lag att bedriva träningsmatcher samt seriematcher. Vi avråder dock fortsatt till publik och ber föräldrar att stanna hemma!

Ovan anpassningar gäller tillsvidare och skulle något ändras återkommer vi med ny information!

Vid frågor eller funderingar kontakta:
Linus Schagerström, 0706-538677, linus@hif.nu
Josefina Galle, 0705-552642